Free as a bird

Vandaag is het dan zover: de eerste dag van mijn nieuwe leven als gepensioneerde. Goh, wat klinkt dat oud! En al mag ik me dan niet zo oud voelen als ik ben (62, voor de nieuwsgierigen onder ons), ik realiseer me wel dat nu de laatste fase van mijn bestaan ingaat en dat benauwt me wel een beetje want ik wil en ik moet nog zoveel. Ga ik die tijd wel krijgen? 

Vandaag ga ik daar in ieder geval niet over dubben. Mijn huis is aan de kant (niet moeilijk als de poetsvrouw net geweest is), ik spring op de fiets en ga wat foto’s nemen van de heide die in bloei staat. Ik hoop dat ik nog niet te laat ben.

En vanmiddag vlij ik me neer op mijn ligbed in de tuin (als de zon me tegen die tijd niet in de steek laat) met koffie en het boek van Lize Spit dat ik tussen haakjes nog altijd niet uit heb en ga ik verder Genieten van mijn vrijheid. Als dat geen mooi begin is van mijn nieuwe leven.

FREE AS A BIRD … 

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

4 gedachten over “Free as a bird”

  1. Dat klinkt alvast als een perfect begin. Geniet van de vrijheid en van dagen gevuld met foto's maken van de heide, een ligbed en een goed boek en alle andere mooie dingen.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: