Op regime

Ik moet op regime. Dringend! Van de week zijn we drie keer uit eten geweest. En altijd was er wel een goeie reden voor. 
Donderdag was ik met een groepje vrienden een hele dag gaan fietsen. Als ik dan om half zes thuis kom heb ik echt geen zin meer om nog in de keuken te staan. Uit eten dus … een bistro op het einde van de straat heeft zijn voordelen, maar ook zijn nadelen! 
Vrijdag waren we bij mijn nichtje/metekind in Aachen om haar nieuwe flat te bewonderen. Bovendien was ik die dag jarig en wilde ik haar, haar vriend en haar zusje graag trakteren op een lunch. Zo gezegd, zo gedaan. Wat was het gezellig op het terras bij Dinette op de Hühnermarkt.
Zaterdag was dan pas mijn echte verjaardagsdiner met onze kinderen. Weer eten! En veel te veel eten, want het vlees is zo superlekker bij Bistecca. Dus gingen we nog maar eens voor de tomahawk uit de Josper oven … heel veel vlees dus. En heel veel Beilagen. En té veel wijn.
(foto van internet geplukt)
Vanavond eten we in ieder geval een slaatje, en de fles wijn blijft dicht!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

7 gedachten over “Op regime”

 1. Ziet er wel heel lekker en heel gezellig uit, hoor!Af en toe eens 'feesten', dat mag toch wel? En al zal het snel op elkaar zijn geweest. Dat heb je dan maar gehad. Als je zoiets maar niet alle dagen doet en op gewone dagen gewoon een beetje op je eten let.

  Like

 2. Ja, gezellig was het zeker. De laatste maanden is er echter alle weken wel een reden om uit eten te gaan. Dat ga ik nu toch proberen wat beter in de hand te houden.

  Like

 3. Ach, Myriam, jullie zien er beiden nog heel aantrekkelijk uit. Waarom zou je jezelf dan iets opleggen? Misschien denk je zelf dat het te gek wordt, maar geniet er maar lekker van. Ik vind het in ieder geval heerlijk om te zien hoe jullie profiteren van alles.

  Like

 4. Tja, ik moet ook om mijn gezondheid denken. Cholesterol is al te hoog, suiker op het randje. Ik wil nog wel een aantal jaren – liefst heel veel jaren – meegaan. 😉

  Like

 5. Jullie hebben gewoon een bistro op het einde van de straat?! Wat heerlijk… volgens mij zou dat heel slecht zijn voor mijn budget. 🙂 En lekker dat je zo kan genieten, maar kan me voorstellen dat het daarna weer tijd is om even wat minder te doen. Ook prima, toch?! 🙂

  Like

 6. Het is vooral heel verleidelijk, niet goed voor het budget en niet goed voor de lijn. Maar kijk, vorige week hebben we altijd thuis gegeten en hebben we door de week geen wijn gedronken. Dat vind ik al heel wat! 😉

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: