Het smelt

Net als de rest van Vlaanderen ben ik meegegaan in de hype en ben ik Het smelt van Lize Spit aan het lezen. Het boek werd aangekondigd als een bestseller, een toproman.
 
Ik ben met heel veel moeite al tot pagina 126 geraakt en tot nog toe vind ik het een ongelooflijk saai boek. Er zit geen enkele vaart in en het noodt mij niet tot lezen. Het is eerder bijna een corvee en ik moet nog 282 bladzijden.
Ik hou het nog wat vol in de hoop dat het beter wordt, maar ik vrees een beetje dat het dezelfde richting opgaat als met de boeken van Griet Op de Beeck. Ook die vond ik maar niks. Haar nieuwste (Gij nu) ga ik zelfs niet meer aan beginnen. Het is gewoon niet mijn stijl, wat de literaire critici daar ook over mogen denken.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

6 gedachten over “Het smelt”

  1. Ik schreef er twee maanden geleden al een post over. Lize Spit het verleden om maar doet me helemaal niet smelten. Ik ben net als jij niet enthousiast.

    Like

  2. Griet Op De Beeck van mij in de hemel blijven. Wat een hype en een echt nietszeggend boek.Lize Spit is wel een stuk beter, maar dat is het dan ook maar

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: