Watermeloen?

Toevallig zag ik deze week een filmpje voorbij komen op Facebook dat ik wel tof vond om eens te proberen: ijs dat eruit ziet als een schijf watermeloen. Nog niet eens zo gemakkelijk om te maken. Je moet heel snel werken en het was een gesmodder en een geklieder want het ijs moet lichtjes gesmolten zijn om te kunnen bewerken. Sowieso ben ik al gene krak in knutselen whatsoever …

The making of:

Het eindresultaat was niet wat ik gehoopt had. De volgende poging lukt vast beter.
Maar lekker was het wel!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

4 gedachten over “Watermeloen?”

  1. Een leuk ideetje en goed geprobeerd! Zelf ben ik eerder op zoek naar het omgekeerde: hoe je van een meloen lekker ijs kunt maken. 😉

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: