Benieuwd

Ja, benieuwd ben ik of ik problemen ga hebben met het terugvorderen van onze vliegtuigtickets. We betalen al jaren een hoge premie voor annulatie- en reisverzekering maar ik heb – met alles wat we al hebben voorgehad de afgelopen jaren – nog weinig vertrouwen in verzekeringen in het algemeen.
In dit specifiek geval: tickets online geboekt bij Ryanair, d.w.z. geen factuur en ook geen annulatiefactuur, alleen een bevestigingsmail met een boekingsnummer, de vluchtdata, onze twee namen en een totaalbedrag. 
Ik heb al een live chatsessie gehad met Ryanair en volgende week kan ik hen opnieuw contacteren voor een no-show document. 
Het zal mij echt benieuwen of de verzekering hier genoegen mee neemt. Al weten zij die mij kennen ondertussen wel dat ik mij erin zal vastbijten als een pitbull moest het nodig zijn.
Wordt vast vervolgd …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

%d bloggers liken dit: