Barcelona

Barcelona en wij … dat is blijkbaar geen goeie match.
De vorige keer kreeg manlief daar plots enorme rugpijn. Zo erg dat hij niet meer voor- of achteruit kon.

Deze keer was de citytrip gepland voor vertrek 9 mei. De ‘kleine ingreep’ die ik onderging op 26 april stak echter stokken in de wielen. Moest alles gegaan zijn zoals gepland was er geen vuiltje aan de lucht geweest. Helaas is het niet gegaan zoals gepland en heb ik nog minstens twee à drie weken dagelijks verzorging nodig door een verpleegkundige. Wat moet, dat moet en het laatste wat ik wil, is onze juni vakantie in het gedrang brengen. Dat is tenslotte ook nog maar een maand.
Dàg Barcelona! Ik vrees een beetje tot nooit meer …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

5 gedachten over “Barcelona”

  1. Hoe vervelend ook van de man zijn been en pijn…gelukkig gebeurde het niet de eerste dag maar de laatste. Heerlijk verslag Myriam, en leuk zo’n spontaan tussendoortje. Barcelona staat ook nog op ons lijstje….net zoals Moskou, Praag, Kopenhagen, San Sebastian…;-). Dat we maar lang goed ter been mogen blijven dus…

    Like

  2. Zeker gelukkig dat het niet de eerste dag gebeurde. Dan hadden we echt wel de reisverzekering moeten aanspreken en rechtsomkeer moeten maken.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: