BH’s

Ik dacht, laat ik het eens over BH’s hebben. Met ouder worden heb ik namelijk nogal moeite om een mooie, comfortabele en ook nog goed passende BH te vinden. Je hele figuur valt of staat tenslotte met perfect passend ondergoed. 
Het laatste halfjaar heb ik drie BH’s gekocht, met een gezamenlijke waarde van ongeveer 250 euro, waarin ik me niet goed voel. De ene sluit niet mooi aan, in de andere ‘schommelen’ mijn borsten, en de derde is te slap zodat het lijkt alsof ik helemaal niks heb van boven. Allemaal gekocht in een gespecialiseerde lingeriewinkel met goed opgeleide dames. Zo van die dames die ongevraagd het pashok binnenkomen om een schouderbandje wat aan te spannen, of om je borst naar boven te tillen om dat (on)ding toch maar, willens nillens, te laten passen. In het pashok pasten ze ook stuk voor stuk. In het pashok dus. 
Het is pas nadat je de BH een paar dagen gedragen hebt dat je weet of hij comfortabel is en zit zoals hij moet zitten. Enkele dagen ‘proefdragen’, zou dat geen goed idee zijn?

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

5 gedachten over “BH’s”

 1. Ik vroeger ook hoor. Wacht maar tot je zo oud bent als ik. Je zal vanzelf wel merken dat 'hetzelfde merk en model' dan niet meer voldoet. Je hele lichaam verandert vanaf dat je in de menopauze komt. We spreken later nog wel. 😉 A propos, ik heb zaterdag na lang zoeken en veel hulp van de verkoopster (van een andere winkel dan waar ik tot nu toe ging) toch ook nog eens een model gevonden dat goed past en comfortabel zit.

  Like

 2. Ik heb jaren gesukkeld met hunkemoller. Ik heb ronde borsten, vroeger d en nu e bij ondermaat 85. Ik heb nu altijd prima donna van marie Jo. Passen perfect. Vroeger als ik mijn armen naar boven deed, vielen mijn borsten uit de hunkemollers. En wat een comfort als je niet constant aan je bh zit te frunikken .Lisa

  Like

 3. LOL ! ik zal nog eens aan je denken binnen x aantal jaar ;-)ik hoop trouwens bh's van empreinte

  Like

 4. Die beginnen maar bij C cup. Ik heb een B in combinatie met een grote omtrek (100 Franse maat). Om toch 'iets' te hebben wil ik alleen voorgevormde met een full cup (typisch grote maten dus) … niet zo makkelijk te vinden!

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: