Woohoo …

Ik mag weer een vakantie voor vier uitzoeken (*). Onze kinderen willen nog wel eens met ons mee. Daar ben ik heel blij om, want we hebben het reuzegoed gehad vorig jaar. 

Wat het gaat worden, dat weet ik nog niet. Hun enige wens was: niet te lang vliegen. Dus heel waarschijnlijk vieren manlief en ik onze veertigste huwelijksverjaardag ergens in Zuid-Europa mét onze kinderen. Misschien wel op de plek waar we destijds op huwelijksreis zijn geweest … 

(*) Schoondochter heeft vliegangst. De gebeurtenissen van 22 maart hebben het er niet beter op gemaakt. Ik kan dus voorlopig nog niks boeken … eerst proberen haar toch te overtuigen.
Wish me luck!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Woohoo …”

  1. Het zuiden van Frankrijk? Provence, cote D'azur, Camargue?Jullie gaan met het vliegtuig, zoon en vriendin komen na met de wagen?

    Like

  2. Ze hebben maar precies één week. Daar moeten dan al twee volle reisdagen af. Plus dat het me daar eind september niet meer warm genoeg is. Had eerder gedacht aan Sicilië of een Grieks eiland. We zien het nog wel. Degene die betaalt beslist tenslotte.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: