Krabsalade

De viswinkel had verse gekookte krabbenpoten in de etalage liggen. Die kon ik niet laten liggen natuurlijk. 
Na drie kwartier prutsen en peuteren had ik van mijn 570 gram krabbenpoten toch 187 gram netto krabvlees. Twee hardgekookte eieren erbij en wat mayonaise … en we eten weer eens lekkere krabsalade.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

6 gedachten over “Krabsalade”

  1. Yum ! Krab ! De enige keren dat ik krab eet is op restaurant of in de pub hier. Omringd door de zee en geen verse krab te vinden in de winkels. Waarschijnlijk omdat alle krabbenva,gsten naar de resaurant industrie gaan.'k Zal zelf eens moeten gaan crab fishing zekers. 🙂

    Like

  2. Ik ben ook een groot liefhebber van krab. Liever krab dan kreeft voor mij. Eigenlijk koop ik altijd een King crab poot en maak daar zelf een salade van, maar nu ik jouw tip heb, zal ik volgende keer, als we bij Delhaize zijn, eens een blikje proberen. Zit er geen conserveermiddel oid in?

    Like

  3. Kingkrab poten heb ik ook al gekocht, maar die zijn nog duurder dan een doos Chatka de schaal is het zwaarst (maar wel erg lekker, even gegrild en wat kruidenboter erbij … het water komt me in de mond). Er staat geen E-nummer op. Dit zijn de ingrediënten: koningskrab zonder kraakbeen 50% pootvlees, water, zout, zuurteregelaar, antioxidanten, EDTA, ascorbinezuur.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: