Verloren maandag

Yeah, vandaag hoef ik eens een keer niet te bedenken wat we straks gaan eten. Het is verloren maandag en dan eten we worstenbrood en appelbollen, een eeuwenoude traditie die vooral in de provincie Antwerpen in ere wordt gehouden. Over de herkomst van deze traditie zijn er verschillende versies in omloop. Is verder ook niet belangrijk wat mij betreft. Ik ga straks genieten van mijn guilty pleasure.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

8 gedachten over “Verloren maandag”

  1. Voor mij zou het elke dag verloren maandag mogen zijn! Helaas kennen wij geen verloren maandag in Limburg en zijn de meeste bakkers hier vandaag ook gesloten. Laat ze smaken!

    Like

  2. Mijn motto is altijd; als je dan tóch de fout in gaat, laat het je dan in hemelsnaam goed smaken…anders is het zonde van de zonde zeg maar…

    Like

  3. Ik kreeg ze gisteren ook op cafe in Antwerpen. Ik had er nog nooit van gehoord 🙂 Gelukkig wist friend als geboren Antwerpenaar waar het over ging. Spijtig dat ik geen honger had 😦

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: