Berlijn

Tussendoor een lang weekend Berlijn? Moet kunnen. Zeker als je vliegtuigtickets kan scoren aan 26 euro H/T. 🙂

Is Berlijn een mooie stad? Niet echt.

Een interessante stad? Zeker wel! 
De hele stad ademt geschiedenis. Elke wijk heeft zijn verhaal en in veel gevallen is dit een dramatisch verhaal. We hebben ons vier dagen ondergedompeld in deze stad, het verleden laten herleven in de diverse musea en aan de gedenkmonumenten, maar evengoed genoten van de prachtige architectuur van de kerken en paleizen. En de sfeer opgesnoven in de verschillende wijkjes en op de verschillende kerstmarkten.
Een beeldverslag …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

Eén gedachte over “Berlijn”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: