Pensioentraining

Wij gaan een weekje op pensioentraining, d.w.z. dat wij min of meer terug in de schoolbanken gaan zitten om voordrachten, workshops en lezingen bij te wonen over verschillende onderwerpen die belangrijk zijn om op een gelukkige, gezonde en zinvolle manier de pensioentijd te beleven. Dat is althans wat de organisatie belooft. 
Ik ben heel benieuwd wat dit seminarie ons gaat brengen. Het wordt aangeboden door het bedrijf waar manlief ondertussen veertig jaar werkzaam is en het gaat door aan de Belgische kust, dat is alvast positief. Als het dan ook nog een beetje aangenaam weer wordt – we hebben ook wat vrije tijd tussendoor – dan is dat helemaal meegenomen. 
Wordt volgende week vervolgd … 

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Pensioentraining”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: