Schildklier

Wat heb ik toch weer een problemen met mijn schildklier. Of ze werkt te traag, of ze werkt te hard, het is altijd wel iets met dat ding. Al van in het begin (15 jaar of langer geleden) toen de schildklierproblemen begonnen, krijg ik ze niet goed geregeld. Als de farmaceutische industrie dan ook nog eens beslist om de formule van mijn medicatie te veranderen, dan loopt het helemaal mis.
Vorige week moest ik bloed laten trekken voor mijn suiker en cholesterol. Omdat ik alweer een tijd van die onbestemde klachten had, vroeg ik om maar direct een extra buisje te vullen en mijn schildklierwerking nog eens te laten controleren.
En ja, ze werkt nu weer te hard. Ik kan alleen maar hopen dat het door de nieuwe formule komt. Nu dus zes weken een lagere dosering nemen en dan nog eens bloed laten trekken. Ik durf er bijna om wedden dat ik tegen die tijd weer een hogere dosering nodig heb want zo gaat het altijd. En zo blijft een mens bezig. 
Gelukkig ook goed nieuws: cholesterol en suiker zijn in orde!  

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

Eén gedachte over “Schildklier”

  1. Vervelend zo'n ontregelde schildkier. Ik ken meer mensen en ja, je blijft bezig met de juiste dosering. Maat gelukkig ook een lichtpuntje aangaande cholesterol en suiker 😀

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: