Weer een jaar ouder

Sinds gisteren ben ik weer een jaar ouder. Wat vliegt de tijd! Mijn moeder zei altijd ‘hoe ouder je wordt, hoe sneller het gaat’. En ze heeft gelijk. Soms slaat de paniek zelfs even toe: ik moet nog zoveel, ik wil nog zoveel. 
Maar toch was het weer een fijne dag, met heel veel smsjes, whatsappjes, telefoontjes en wensen op Facebook. Ik ben daar ook oprecht blij mee, hoewel ik veel van mijn Facebook ‘vrienden’ nog nooit in levenden lijve heb gezien.
Het allerblijste ben ik met de smsjes van onze kinderen (zoon & schoondochter), en met het feit dat zoonlief zelfs zijn vaste woensdagse mountainbike-afspraak heeft verplaatst om mij te verrassen met een prachtig boeket bloemen en drie dikke kussen. En een uitnodiging om bij hen te komen eten. 
Over eten gesproken … manlief en ik hebben natuurlijk ook genoten van een lekkere lunch, bij Restaurant Rascasse quasi bij ons achter de hoek, waar we heerlijk op het terras hebben gezeten en ons uitgebreid hebben laten verwennen. 
Verjaren? Het is zo slecht nog niet.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

3 gedachten over “Weer een jaar ouder”

  1. Een dagje te laat, maar verjaren doe je immers een gans jaar, toch? Van harte proficiat met je verjaardag en ik wens je nog veel jaren van reizen en genieten en bloggen en genieten en reizen en bloggen en…:-)

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: