Kwaad

Ik ben kwaad, maar vooral teleurgesteld.
Mijn logé (mijn zus notabene) zit al de hele dag op haar kamer te whatsappen. En ze was, oh, zo blij dat ze me nog eens zou zien. Ik weet ondertussen wel beter. Ze was, oh, zo blij dat ze thuis weg kon! Ik voel me voor de zoveelste keer (want dit is niet de eerste keer) door haar ‘misbruikt’.

Edit 2/7 11u: ze is terug naar huis vertrokken. Ik hoef haar de eerste maanden niet meer te zien of te horen.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

4 gedachten over “Kwaad”

  1. Oh dear, I know the feeling of being disappointed by family. Try not to think about it. The problem is with your sister, you concentrate on your own happy family … go snuggle with that handsome husband of yours :)love you (I will be your sister)

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: