De ene dag is de andere niet

Gisteren de hele voormiddag staan koken, met up-tempo muziek uit de oude doos erbij … California Dreamin’, Everlasting Love, The Weekend, Dirty Ol’ Man, … Ik voelde de energie en de adrenaline al meteen toen ik ’s morgens mijn bed uitkwam.

Vandaag ook weer muziek, maar de stemming is anders. En de muziek ook … Rain and Tears, It’s Five O’ Clock, Through the Barricades, … Ik word er geweldig weemoedig van. Denk ook weer veel aan mijn moeder. Daarstraks nog, toen ik aardbeienconfituur aan het maken was. Dat lukte vroeger nooit, noch bij haar, noch bij mij. Die bleef altijd veel te dun. En vandaag … mooie, vaste confituur. Ik wou dat ze erbij was geweest, al was het maar heel even.
Gauw terug overschakelen naar mijn andere playlist! 

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “De ene dag is de andere niet”

  1. Ze was er in jouw gedachten bij en dat telt ook….je gaat met veel liefde jouw goed gelukte confituur opeten, wedden? 🙂

    Like

  2. Zelf ben ik stiekem altijd een beetje blij met een weemoedige stemmming. Het laat je voelen dat er energieën zijn die ons met beide benen op de grond houdt. Met liefde denken aan je moedertje, je wil toch niet dat dat ooit overgaat?

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: