Jagersrust revisited

Het was niet onze bedoeling om buitenshuis te lunchen vandaag … de laatste tijd wordt er nog nauwelijks thuis gegeten heb ik de indruk. Maar goed, het kwam nu zo uit. We moesten in Essen iets ophalen en daarna naar de AH in Putte. De kortste weg is via de Huijbergsebaan en dan kom je vanzelf uit bij het kruispunt van de Jagersrust. En het was etenstijd. Tja, wat doe je dan? De beslissing was heel snel genomen: we gingen even een kleinigheidje eten in de heerlijke tuin.

Maar bij het bekijken van de kaart kregen we plots toch wel heel veel zin in het 3-gangen lunchmenu (keuzemenu à 27.50 euro). ‘Dan moet je vanavond niet meer koken’, zei manlief nog. Alsof we een excuus nodig hebben om een lekkere maaltijd te nuttigen!

En het was weer heel lekker en verzorgd. De kwaliteit bij de Jagersrust blijft constant, en wat ik ook heel prettig vind is dat, sinds wij er komen, en dat is vanaf het begin: 15 jaar dus, er nog steeds hetzelfde personeel is. We worden er dan ook altijd als goede bekenden begroet, maar het blijft professioneel.

Ik heb alleen foto’s van mijn gerechten:

scampi / mango / noedels
zeebaars / wortel / asperge
aspergesoepje
panna cotta / vanilleijs / appel / popcorn.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Jagersrust revisited”

  1. Tijdens ons laatste tochtje daar in de buurt, hebben we ook nog even getwijfeld daar te gaan lunchen. We hebben gekozen voor Orangerie Mattemburgh, minder culinair verfijnd, maar ook een met een heerlijke tuin. Jagersrust is op dit moment nig redelijk rustig, in de zomer vind ik het er wel erg druk altijd.

    Like

  2. Klopt Nell. De tuin zat nu al helemaal vol en we zijn nog maar april … Maar ik heb er altijd graag gekomen, en nog steeds.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: