Random whinings

Sinds manlief zijn ongeluk slaap ik slecht. Geen idee waarom want het herstel verloopt voorspoedig. Ik word wel al langer hoe slechter gezind van het tekort aan slaap.

Drie keer per week rijd ik hem naar kiné. Dwz half elf vertrekken, half één terug thuis. Op zijn vroegst! Ik ben er helemaal van uit mijn gewone doen, moet me echt terug organiseren.

Mijn vrijheid … waar is mijn vrijheid? Ik ben het niet gewend dag in dag uit een man in huis te hebben. Tenzij om samen leuke dingen te doen (lees: dagjes uit, uit eten, enz.), maar dat kan nu een tijdje niet want daarvoor is hij niet mobiel genoeg.

Ik wil weg. Gewoon een paar dagen er tussenuit. Het feit dat ik weet dat het nu niet kan maakt dat ik me vreselijk opgesloten voel. Ik zit al weken binnen.  De ritjes naar de fysio, de boodschappen en de drie halve dagen werken reken ik niet bij de categorie ‘leuke uitstapjes’.

En ik mis mijn moeder. Zij was altijd mijn luisterend oor, zowel in goede als in slechte tijden.

Oh, oh, wat een zelfmedelijden. Mens, pak jezelf bij elkaar en denk eens aan mensen die het écht moeilijk hebben. Voilà, terug met beide voetjes op de grond!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Random whinings”

  1. Oh honey, I know what you mean. It sort of turns your daily life upside down to have a husband home and helpless.My husband was never sick so the few times he did stay home and in bed, I was always out of sorts and useless. I would be his nurse and he would tell me just to leave him alone lol He was a very good patient though, he would never complain and he always thanked me so much for taking care of him . Thanked me ! he took care of me when I was sick, why wouldn't I do the same ?? silly man. I miss him so much :)I totally get the self pity and you are entitled to it now and then. We both are. Love you. C

    Like

  2. I know how much you miss your DH, dear C~. And I have no reason to whine because my DH is exactly like yours: he's the easiest patient who will never complain. And yet I'm looking forward to having my own life back. I know you understand what I mean …

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: