Zucht

Het is alweer een tijd geleden (van 8 januari 2014, om precies te zijn) dat manlief een ongeval had met zijn fiets. Maar vandaag was het weer zover. Hoezee!

Tien voor zes vanmorgen gaat de telefoon. Ik wist alweer hoe laat het was en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet de vriendelijkheid zelve was. Tien voor zes is voor mij tenslotte een kot in de nacht. Zijn eerste bekommernis was zijn Fiets. Of ik die even (tien voor zes, weet je wel?!) kon komen ophalen. Ik wist nog niet eens wat er gebeurd was, maar zijn Fiets, zijn heilig ros, moest in veiligheid worden gebracht. Op mijn vraag: en gij dan? antwoordde hij dat hij de ambulance had gebeld. Hij ‘dacht’ dat hij iets had want hij kon niet meer recht.

Enfin, lang verhaal kort: hij heeft zijn heup gebroken en wordt deze middag geopereerd. Zijn fiets? Die staat veilig op het politiebureau.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Het was een gecompliceerde breuk. De chirurg heeft dan ook beslist de linkerheup volledig te vervangen door een titanium prothese. Als hij zich tegen zaterdag zelfstandig kan wassen, dan mag hij naar huis. En dan volgt er natuurlijk nog een lange revalidatie.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

Eén gedachte over “Zucht”

  1. aiaiai, die mannen toch….hopelijk verloopt het herstel vlot en is alles binnenkort vergeten 🙂

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: