Moeder

Vandaag een jaar geleden is mijn moeder gestorven. Zomaar ineens was ze er niet meer. Hersenbloeding.
Het verdriet slijt, dat is zo, maar ik mis haar nog iedere dag. We deden ook zoveel dingen samen.
Hier staat ze op de foto met onze zoon, haar eerste kleinkind, tijdens het huwelijk van mijn broer in 1987.
Straks maar even naar het kerkhof gaan. Niet dat ik daar veel kan gaan zoeken, maar ik wil toch even bij haar zijn.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

13 gedachten over “Moeder”

 1. Vreemd die koorts, misschien toevallig ook griep?. Dat overal pijn hebben is wel logisch. Je hele lichaam krijgt een optater door zo’n val.Ik hoop dat het allemaal meevalt voor je moeder.Sterkte voor jullie.

  Like

 2. Oh jee, wat naar zeg! Ik hoop dat de koorts gauw verdwijnt en dat de pijn snel afneemt. Ontzettend vervelend dit!

  Like

 3. Het ene heeft dus niets met het andere te maken. Ze heeft een bronchitis. Ik ben gisteren nog met haar bij de radioloog geweest omdat ze al heel lang hoest, ondanks twee antibiotica kuren. Nu dus de derde kuur, en hopelijk de laatste.

  Like

 4. Dank je Saskia. Dat is wel zo … ook de eerste kerst en nieuwjaar zonder haar zijn voorbij. Daar zag ik toch wel wat tegenop.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: