6 gedachten over “Prettige feestdagen!”

  1. Zomaar opeens leerde ik je kennen. En nu weet ik inmiddels een klein beetje wat jou zoals bezig houdt, Je bent een heuse levensgenieter, die met volle teugen geniet van het Goede Leven. Je positieve levenshouding klinkt door in je verhalen en dat is precies wat veel mensen vandaag de dag missen. Chapeau dus! Ga vooral zo door en laat mij blijven mee-genieten van al het moois en lekkers dat je onderweg tegen komt. Dank je wel!

    Like

  2. Nou Nell, ik ga er helemaal van blozen! Dank voor je lieve woorden.Een heel mooi uiteinde voor jullie en een goed begin van 't nieuwe jaar.

    Like

  3. Mym, you and that handsome husband of yours have not changed one bit since I first \”met\” you soooo many years ago ! I need your email address ! besos. C

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: