Dubai & Oman

Dubai: indrukwekkend! Groot, groter, grootst, … hoog, hoger, hoogst, … duur, duurder, duurst … Artificieel en over the top, en toch ook nog een stukje authentiek. Dubai heeft meerdere gezichten.
Je moet het een keer gezien hebben. Neen, je moet het een keer beleefd hebben.

Oman: het land van kamelen en woestijnen … en zoveel meer! Ik denk dat je nergens anders op het Arabisch schiereiland nog dat “Sinbad de zeeman” of het “1001 nacht” gevoel hebt. Dit ene land herbergt zoveel schoonheid: weelderige oases, oude forten, dramatisch gebergte, pittoreske wadi’s, diepe fjorden, een onmetelijke woestijn, witte zandstranden, diepblauwe zee en super vriendelijke mensen.

De reis moet nog even bezinken. Alle opgedane indrukken moeten nog verwerkt worden. Het was zo overweldigend, zo veel ook om op drie weken te verteren, maar het was zeker de moeite waard. Een uitgebreid verslag volgt.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

3 gedachten over “Dubai & Oman”

  1. Het lijkt wel een indrukwekkende reis te zijn geweest. Maar bij de beschrijving van de bergtochten ,krijg ik kippenvel.Maar je hebt blijkbaar genoten .Lisa

    Like

  2. Huh? Had ik hier een reactie geplaatst, is-ie plotseling verdwenen. Hoe dan ook: enorm genoten van je prachtige reisverhaal. En weer een woord geleerd: snavelmasker.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: