Guilty pleasures

Ja, ik heb ze ook: Guilty Pleasures. En ik geef er ook gemakkelijk aan toe want ‘guilt’ … ik heb daar weinig last van.

Mijn Guilty Pleasure vandaag was een pot krabsalade. Échte krabsalade. Ik vond gisteren met het rommelen in de diepvriezer nog een pak kingkrab poten. Laten ontdooien, het vlees eruit gehaald, een geplet hardgekookt ei en wat mayonaise erbij gedaan en er vanmiddag van Genoten met een grote G. Het was nogal een redelijke hoeveelheid, eigenlijk wel genoeg voor minstens twee keer de middagboterham maar ik kon er echt niet aan weerstaan, dus ik heb het allemaal in één keer opgemaakt.  photo blush.gif

Mijn andere Guilty Pleasure waar ik alweer naar uitkijk zijn de worstenbroodjes in bladerdeeg waar ik mij iedere vrijdagmiddag aan bezondig. Twee stuks want eentje is geentje. Mijn bakker bakt ze tot eind mei en dan weer vanaf begin oktober want het is eigenlijk wintereten. Al zouden ze mij ongetwijfeld in de zomer ook wel smaken.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

%d bloggers liken dit: