Crisis in sterrenland

Groupon Black Label … met zijn drieën tegelijk maar liefst. Ik snap het nog altijd niet, dat restaurants met enige naam en faam (nu ja) zich hiervoor willen lenen. Het zal toch echt niet van weelde zijn. Eerder een allerlaatste strohalm om zich aan vast te klampen alvorens te verzuipen.

Bovendien riskeren ze met zo’n actie ook nog eens om jan-met-de-pet a.k.a. klootjesvolk aan te trekken. En daar zullen de happy few die de ‘normale’ achterlijke prijzen wel vrolijk kunnen neertellen (vaak d.m.v. een onkostenvergoeding), dan weer niet zo blij mee zijn.

Tja, twee heren dienen … het blijft moeilijk.

29/10: En ze blijven maar komen, de sterrendeals …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

%d bloggers liken dit: