30 september 1953

Vandaag zouden mijn ouders 61 jaar getrouwd zijn. Een paar maanden voor hun 38ste huwelijksverjaardag is mijn vader overleden. Die 38ste huwelijksverjaardag is voor mij altijd een soort mijlpaal geweest. Sinds 11 september zijn manlief en ik er voorbij. Ik ben nu net zo oud als mijn moeder toen zij mijn vader verloor. Dat doet je toch wel eens nadenken over het leven. Vooral over hoe rap je leven een andere wending kan nemen …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “30 september 1953”

  1. Incredibly lovely photo!!!!!! She's beautiful… I imagine you and hubby will be around quite awhile – you are both so very active and full of life and enjoying it… 🙂 XX

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: