Weekendje Amsterdam

Afgelopen weekend waren we met onze kinderen in Amsterdam. Ons nichtje die daar studeert/werkt woont er al een jaar of drie en had al langer gevraagd om toch eens naar haar nieuwe huis te komen kijken. De planning was om dat in het voorjaar met mijn moeder te doen, maar helaas heeft dat niet meer mogen zijn.

Aangezien zoonlief en zijn meisje nog niet eerder in Amsterdam waren, vonden wij dit een mooie gelegenheid om hen een weekendje Amsterdam aan te bieden. Vader, moeder en kind(eren) nog eens samen op stap. Ik geniet daar enorm van. Ik hoop zij ook …


We hebben twee dagen door de stad gelopen, af en toe ook gezeten om de oude botten (de mijne, mijn iets oudere man heeft geen last van oude botten) wat rust te gunnen en de inwendige mens te versterken, op zijn students. Achtereenvolgens bij Bazar, bij Blue (met prachtig 360° uitzicht over de stad) en bij Café De Schutter. Plekjes waar zij graag komt, niks mis mee.

Slapen deden we bij Van der Valk in Almere, 20 minuutjes rijden van de stad. Prima spiksplinternieuwe accomodatie. Rustig gelegen, grote parking voor de deur, enorme kamers met goede bedden en luxe badkamer (o.a. XL-ligbad voor 2 pers. én een grote inloopdouche), gezellige bar, zwembad, sauna, stoombad, en ’s morgens een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. We hadden het slechter kunnen treffen! Met dank aan mijn zus voor de suggestie.

En natuurlijk ook met dank aan mijn lieve nichtje om ons rond te leiden en te vermaken met haar altijd vrolijke zelf.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

Eén gedachte over “Weekendje Amsterdam”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: