9 gedachten over “Lente”

 1. Oh, nu al regen! Hier was het eigenlijk de hele middag al bewolkt, maar nog geen druppels. Jammer, want ik had de hovenier gevraagd de oprit te spuiten, maar zo te zien heeft hij ervan af gezien vanwege de beloofde regen. Nou ja, we hadden een paar mooie dagen en daar gaat het om.

  Like

 2. Leuk hé. Het enige nadeel als de zon zo laag staat is dat ik kan zien hoe smerig de vensters zijn – afdrukken van hondensnoeten en kattenpoten en stof, natuurlijk. Hahaha :-))

  Like

 3. Pasen valt laat dit jaar, ik vrees de lente ook maar we zullen positief denken. IK hoorde dat het vanaf dinsdag overwegend zonnig gaat worden! hiep hoi!

  Like

 4. Heerlijk, die seringen of 'jusemienen',zoals wij in het plat vlaams zeggen.Elke keer als ze bloeien zeg ik : Nu ga ik er ook terug zetten. Daarna vergeet ik het weer (shame on me) tot het volgende jaar.Ik zal ze zeker op mijn lijstje zetten voor de tuin in Ierland of hier (lot gebonden).xxx…x

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: