Christmas Fruit Cake

Tja, als ik iets in mijn kop heb …
Hij is lekker, maar vrij zwaar. En jammer genoeg zijn de rozijnen en de geconfijte vruchtjes wat veel naar de bodem gezakt. Er zitten er dan ook heel veel in. Samen maar liefst 450 gram!

Recept? Recept!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

4 gedachten over “Christmas Fruit Cake”

  1. Hi Myriam,Very nice fruit cake, well done! It's amazing you did this even though your hand has just undergone surgery. One tip for you, in order not for the raisins to sink, you can try taking out the raisins from the batter, sift part of the flour on the raisins and making sure they are well covered with flour, then put the raisins back into the batter and mix the rest of the flour with the batter.

    Like

  2. Thank you, Miss B!I usually do as you say with the raisins but since in this recipe they had to boil for 5 minutes in the water/sugar/butter/spices mixture, this was a bit difficult. I could have done it with the dried fruits which is what I will do next time.

    Like

  3. Ziet er lekker uit, bij ons is het morgenavond een chocoladesoezen boom :-)(neen, niet die van Jeroen Meus, wel die van Libelle)

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: