Papoe en Beer

Papoe en Beer gaan verhuizen. Zoonlief neemt ze mee naar hun nieuwe thuis. Bijna 31 jaar hebben ze hier gewoond. De eerste jaren in de kinderwieg en het kinderbed, nadien goed weggeborgen in een washandje want aan Papoe en Beer mocht niks aankomen. Hoewel … van Papoe schiet er nog nauwelijks iets over. Die is echt kapotgeknuffeld. Beer is er iets minder erg aan toe, maar ook zijn neus is al een paar keer vervangen en hij heeft zichtbaar een operatie gehad aan zijn buik.

Ik herinner me nog dat zoonlief eens samen met mijn ouders op vakantie was aan zee. Ze bezochten toen ook de Vlindertuin in Knokke. Eenmaal terug in het appartement bleek Papoe kwijt te zijn! Ze zijn toen helemaal terug naar de Vlindertuin gereden om Papoe te zoeken want zonder Papoe en zonder Beer slapen, dat was geen optie. Gelukkig hebben ze Papoe toen snel gevonden.

Papoe en Beer, ik wens jullie, samen met zoonlief en zijn meisje, heel veel geluk in jullie nieuwe huis.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

5 gedachten over “Papoe en Beer”

 1. Veel geluk aan zoon en zijn meisje en ik hoop dat papoe en beer niet te verdrietig zijn dat ze moeten verhuizen 😉

  Like

 2. Toch een hele verandering lijkt me Myriam, hoewel K. er al vaak niet was, had je nog wel zijn spullen en was. Ik ben benieuwd hoe 'leeg' het gaat voelen de komende weken. Mij viel het mee moet ik zeggen, ik zag er als een berg tegenop, maar uiteindelijk ging het heel natuurlijk.

  Like

 3. Het zal zeker wennen worden, maar het gaat wel lukken. Ik ga ze nog heel vaak zien. Donderdag komen ze al thuis eten! De was en de strijk, dat zal wennen worden dat het nog zo weinig is!! Maar dat is alleen maar een verbetering. Woont Ole eigenlijk nog thuis?

  Like

 4. Ja hoor en hij blijft voorlopig ook nog thuis. Zowel wij als ook hij (hij kijkt wel rond, maar onderneemt geen actie) vinden dat hij beter nog wat thuis kan blijven, het is een heel ander karaktertje dan Maurits 😉

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: