Batterij

Begin juli: de batterij van mijn laptop laadt niet meer (voldoende) op. Goed, dan gaan we naar de PC-shop en we bestellen een nieuwe. Zo’n ding kost wel 150 euro. Slik. Tja, dat moet dan maar.

Vier weken later hebben ze me nog steeds niet gebeld en op de website van de PC-shop zie ik dat ze gesloten zijn tot half augustus. Ik stuur alvast een mail met de vraag of ze me niet vergeten zijn, en ondertussen kijk ik eens even rond op internet of ik die batterij niet ergens online kan bestellen. En dat kan, op Caccu.nl  … voor 56 euro en een paar centen, goed één derde van de prijs in de PC-shop! Voor 10 euro wordt hij per express verstuurd. Ik haal mijn creditkaart boven, bestel en annuleer de bestelling bij de PC-shop (nadien kreeg ik een mail dat ze me inderdaad vergeten waren).

Een dag later krijg ik een mail van ‘service’ in afschuwelijk Engels dat mijn batterij onderweg is. Ik had direct door dat het uit een of ander Aziatisch land moest komen en niet uit Nederland zoals de website deed vermoeden.

Om een lang verhaal kort te maken … de batterij werd geleverd … en het was een foute! En het ergste van alles is nog dat ik zelf een foute besteld had. Eén letter (B) verward met een cijfer (8). Waarom moeten die stickertjes op die apparaten toch ook zo klein zijn?! Na wat over en weer gemail met ‘service’-in-afschuwelijk-Engels wilden ze mij wel een nieuwe sturen maar ik moest op míjn kosten de fout geleverde terugsturen. Logisch natuurlijk. Zo’n zending naar China kost wel 24 euro. Stom, stom, stom.

Ik hoop nu maar dat de volgende levering wel goed is want onderhand had ik hem al beter toch bij de PC-shop besteld.

Duimen allemaal!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Batterij”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: