Genieten

Na een lange dag van huis (zaterdag) kan gewoon thuis blijven en niks doen ook wel eens deugd doen. Zondag was zo’n dag. De temperatuur was nog net laag genoeg – voor mij dan, voor manlief kan het niet warm genoeg zijn – om de hele dag in de tuin te kunnen zitten. In de loop van de namiddag heb ik de fles Accademia Prosecco, die al zo lang in de ijskast naar me lonkte, bovengehaald en die hebben we samen soldaat gemaakt. We hebben genoten van onze dag in eigen tuin!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

Eén gedachte over “Genieten”

  1. Look at you!!! You look great – and how wonderful a life to enjoy, in a beautiful garden, good wine, and sunshine!!!!! You live the life!!!! 🙂

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: