Smeg

Hij staat er al even, onze nieuwe koelkast, maar ik had hem nog niet geshowd. Bij dezen dus. 
We zijn nog wel op zoek naar stoelen. Dat lijkt een iets minder makkelijke bevalling te worden. Ik heb er al wel wat op het www gezien die me aanstaan, maar ik wil ze ook in ’t echt zien voor ik ze bestel. Moest er iemand een zaak kennen waar ze Pedrali 3D Colour stoelen in de toonzaal hebben staan … laat het me weten! 

Edit: de Pedrali 3D Colour stoelen zijn inmiddels besteld.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

3 gedachten over “Smeg”

  1. Congratulations on your new SMEG, and good luck with the shopping 🙂 You'll have to show the finished product of the kitchen when you finish getting all new things, etc.

    Like

  2. Ik ben vorig jaar ook voor die stoelen gaan kijken, hier in hasselt stonden ze, weet niet of dat nu nog het geval is. http://www.elpo.be/ Ik heb ze toen niet gekozen omdat ze er echt al vies uitzagen in de toonzaal, krassen en vooral de armleuningen waren vies. MOest je ze toch willen zou ik zeker niet met armleuning nemen.

    Like

  3. Het zouden er sowieso zonder armleuningen worden, maar het is juist om de kwaliteit eens van dichtbij te kunnen zien (en de zithouding proberen) dat ik ze niet online wil bestellen. Ik bel volgende week eens naar Elpo. Merciekes!

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: