De Nete

We hebben vrijdagavond genoten van een viergangen wedstrijdmenu (één betalen één gratis) buiten de kaart om, bij De Nete in Duffel. Het is niet echt een gezellig restaurant, nogal vreemd van vorm en met een bruine stenen vloer, en banken tegen de muur wat ik meer iets vind voor een cafetaria. De breedte van het eerste gedeelte van het restaurant geeft weinig andere mogelijkheden denk ik, maar het oogt niet gezellig. De tafels waren wel mooi gedekt met spierwitte linnen lopers en linnen servetten, wat ik dan weer wel belangrijk vind.

We werden vriendelijk ontvangen en kregen onmiddellijk de kaart met het wedstrijdmenu en de wijnkaart overhandigd. Wijnen vond ik aan de dure kant. Wij hebben elk een glas porto gedronken en nadien de huiswijn (Merlot), een gewone doordrinker.

Ik kan niet anders zeggen dan dat wij hier zeer lekker gegeten hebben voor wat wij betaald hebben. Aan de volle pot had ik het wel te duur gevonden. Al bij al waren we, met aperitief, water, wijn en koffie toch nog redelijk wat geld kwijt. Wat mij opviel was dat er, op een vrijdagavond tenslotte, maar vier tafels bezet waren – op één mevrouw na allemaal wedstrijdmenu winnaars. Dit wil dus eigenlijk zeggen dat, moesten ze geen wedstrijd hebben uitgeschreven, ze deze vrijdagavond maar één klant zouden gehad hebben. Benieuwd of deze zaak het nog lang zal redden.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

%d bloggers liken dit: