Oranjegekte

Bijna 30 april, koninginnedag over de grens, en de oranjegekte slaat weer in alle hevigheid toe. Mijn vertrouwde Albert Heijn supermarkt kleurt helemaal oranje. En dit jaar natuurlijk in tienvoud want het is niet zomaar een koninginnedag, het is Troonswisseling!

Oranje ‘konings’soezen, oranje ‘konings’donuts, oranje ‘konings’tompoezen, oranje blikken hagelslag mét beeltenis van de nieuwe koning en koningin, oranje blikjes Grolsch, … Alle koppen van de rayons zijn oranje gekleurd, al was het maar met oranje limonade! En bij het afrekenen krijg je er nog een handvol koningswubben gratis bovenop. Oranje natuurlijk, of had ik dat al gezegd? Het is eigenlijk gewoon te gek voor woorden. Je mag van mij best royalist zijn, maar ik ben toch blij dat de Belgen aan zo’n gekte niet meedoen. Volgende week voor mij dus geen boodschappen over de grens.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

Eén gedachte over “Oranjegekte”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: