4 gedachten over “Nieuwjaar”

  1. Poeh zeg, wat een begin ;-). Ik moet er ook tegenaan, maar ik begin maandag. Mijn hulp is ook al 2 weken niet geweest en dat begin je lichtjes te zien. Ik heb besloten elke ruimte heel goed aan te pakken vanaf dinsdag, maandag wordt een algehele opruimdag, waar ik de vensterbanken, de trappen en de wc's een goede beurt geef. Daarna begin ik met het heel goed schoonmaken per ruimte, daar ben ik tenminste 3 weken mee bezig, want ik ga het natuurlijk niet elke dag doen, ik vind er nl. niks aan om schoon te maken.

    Like

  2. Ik vind er ook helemaal niks aan. Toen ik daarstraks halverwege de keukenvloer was moest ik al gaan zitten, hijgend als een paard. Ik denk ook dat het niet zo gezond is met mijn inspanningsastma (dat maak ik mezelf dan wijs tenminste hahaha). Vanaf maandag moet ik terug werken, dan komt er van poetsen dus niet veel in huis, al ben ik het ondertussen wel eens met de stelling 'wat je zelf doet, doe je beter' want wat ik aan stofvlokken onder de kasten in de living vond … Nu even een boterham en daarna de trap en de hall nog.

    Like

  3. Met dank voor je belangstelling en/of reacties op mijn weblog. Ik wens jou en je naasten een heel gelukkig en vooral gezond 2013! Dat ook het komende jaar opnieuw veel Eetplezier te wachten staat.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: