Spruiten en Jehova’s getuigen

Gisteravond kwam zoonlief met een emmertje spruitjes-uit-eigen-tuin binnen. Spruitjes is eigenlijk nog overdreven qua benaming want het waren echt micro dingetjes. Ik ben er vandaag meer dan twee uren mee bezig geweest om ze schoon te maken. En het netto resultaat is een armzalige 400 gram spruitjes. Niet eens genoeg voor ons drieën. Op den duur deden mijn ogen er zeer van, en mijn vingers ook al want het was echt priegelwerk.

En wat Jehova’s getuigen hierbij komen doen? Die kwamen me ambeteren terwijl ik met die spruiten bezig was.

Ik wil vooreerst geen spruiten meer zien, en ook geen Jehova’s getuigen.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Spruiten en Jehova’s getuigen”

  1. Je hebt je dus groen ge-ergerd (ik krijg de e met trema er niet in, pardon). Die kleintjes zijn wel ontzettend lekker, geniet er morgen maar van!

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: