Cupcakes

Cupcakes zijn in. Ik zie het thuis wanneer zoonlief en zijn meisje mijn hele keuken in beslag nemen en druk zijn met deeg, gekleurde suiker en marsepein, ‘zilveren’ parels en ‘gouden’ vlinders, om na een halve dag een etagère met de meest creatieve cupcakes op tafel te toveren. Ik zie het ook bij de bakkers in de buurt, al zijn ze daar wel wat eenvoudiger en minder kleurrijk.

En vandaag zag ik het ook in Aachen, bij Cuperella, ‘das 1. Aachener Cupcake-Café’. Een heel erg ‘girly’ inrichting in witte en roze tinten met kitscherige lusters aan het plafond. En heel veel verschillende cupcakes natuurlijk! Nu ben ik geen zoetbek maar ik wou mijn nichtje, die dit gereserveerd had, toch niet teleurstellen. ‘Berrie Blue’ had ik gekozen, blauwe bessen dus. En die was erg lekker. De nichtjes kozen respectievelijk ‘Vanilla’ en ‘Oreo’ en mijn moeder en mijn zus ‘Tiramisu’. Ik denk dat ik hier volgende keer met manlief naartoe moet. Die houdt wel van een zoetigheidje op zijn tijd …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

%d bloggers liken dit: