De brillensaga

We zijn net terug van een ochtend ‘bril kiezen’ (& co.) voor echtgenoot. Zijne was al twee maanden in herstelling bij de optieker: kapotte veer. Telkens we belden kregen we hetzelfde antwoord: de veer is nog niet binnen. Gisteren belden ze dan zelf met het bericht dat het montuur niet meer gemaakt wordt, en de veer dus ook niet. Daar waren wij niet zo blij mee, want het was een duur montuur van Jil Sander. Het is nauwelijks twee jaar oud en het is al de tweede keer dat de veer kapot is. De optieker stelde ons al heel snel gerust: manlief mocht een nieuw montuur komen uitkiezen. We konden vanmorgen al om tien uur terecht (Optiek Baeten werkt alleen op afspraak). Wij dus vanmorgen naar Lier. Meer dan een uur is manlief zoet geweest met het passen van brillen. Zowat alle modellen en kleuren zijn de revue gepasseerd. Uiteindelijk heeft hij gekozen voor een vrij streng montuur van Iyoko-Inyaké (Belgisch!). De glazen konden vanmorgen nog worden overge’bouw’d. Tijd terwijl hebben wij ons onledig gehouden met koffie drinken en wandelen in het lieftallige stadje Lier. Half één mochten we de bril komen ophalen en hij was echt helemaal gratis. We weten wel waarom we altijd helemaal naar Lier rijden voor onze brillen. De service bij Baeten is optimaal. Nadien moest er nog even iets gegeten worden. Dat hebben we gedaan op het terras bij Zuster Agnes, heerlijk in de zon.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

Eén gedachte over “De brillensaga”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: