Zicht op zee

Op deze zonnige en warme septemberdag hebben wij op gepaste wijze afscheid genomen van het strandseizoen 2012. Met weemoed in het hart, moet ik eerlijk toegeven.

We hebben er een heerlijk lange dag van gemaakt. Om half elf zaten we al bij Raymondo op het terras. Een klein uurtje later begroetten we de ondertussen ‘bekenden’ op ons stukje strand. We zijn op het strand blijven zitten tot zes uur, daarna hebben we gegeten bij De Leugenaar op de boulevard met vol zicht op zee. We verwachtten niet veel van het eten, drie gangen voor 24,50 … maar het viel best mee. Alleen die Duitse man twee tafels verderop, die met flosdraad uitgebreid zijn mond zat schoon te maken na het eten, dat vond ik niet echt smakelijk. Maar daar kan het restaurant natuurlijk niks aan doen.

Voor ons was de schitterende zonsondergang de perfecte afsluiting van een heerlijk, hoewel kort, strandseizoen. Volgend jaar zijn we er weer, zeker weten!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

%d bloggers liken dit: