File

Na een hele dag geconcentreerd werken, en twee keer een plots opkomende hoofdpijn in de loop van de middag, heb ik nog meer dan twee uren file moeten trotseren om thuis te geraken. Om precies te zijn twee uur tien minuten voor eenendertig kilometer deur tot deur. Of ik gestressd was toen ik thuis kwam? Een klein beetje maar. Grrrr …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “File”

  1. Als ik van Antwerpen kom (tijdelijke opdracht die volgende week afloopt) heb ik 's avonds altijd wel een beetje file maar gisteren was er een ongeval gebeurd op de ring en dan zit het dus echt overal vast. Ik klaag niet hoor! Zoon moet iedere dag van Aalst komen. 's Morgens vroeg doet hij daar een dik uur over, 's avonds minstens anderhalf maar meestal ook een uur of twee. Hopelijk is zijn volgende werf iets dichterbij, maar deze loopt nog zeker tot juli volgend jaar. 😦

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: