1 september

En zo is het dan 1 september geworden, de aanloop naar een lange herfst. Ik zie er echt tegenop want ik ben geen herfstmens. Zeker niet nadat we nauwelijks een zomer gehad hebben. Neen, dit voelt niet prettig. Ik vond het ook al flink koud vanmorgen, ondanks dat de zon scheen.

Toch ook nog een positieve noot: na een dikke maand e-i-n-d-e-l-i-j-k nog eens een kilo minder op de weegschaal (totaal -8.6).

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “1 september”

  1. Ik weet het, in het begin gaat het hard maar dan gaat het een heel stuk langzamer. Toch proficiat! Je kunt het verschil zien.

    Like

  2. Bij mij is het nooit hard gegaan hoor Bert. Ik ben al van maart bezig! Het is ook geen afslankingsdieet hè, het is een cholesterol- en suikerverlagend dieet. Het afvallen is meegenomen, maar is niet de hoofdzaak. Al is het afvallen wel mijn motivatie om door te gaan. Moest ik er niet van afvallen, dan zou ik gewoon pillen vragen aan de huisarts … veel makkelijker!

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: