Doe ik het of doe ik het niet?

Vliegtuigtickets kopen voor Faro voor volgend jaar juni, bedoel ik dan. Ze staan relatief laag geprijsd en uit ervaring weet ik dat ze op een paar dagen tijd de hoogte in kunnen schieten.

Wat houdt me tegen? Ik kan niet twee weken aan een stuk op een strand of aan een zwembad zitten. Dat kan ik niet en dat wil ik ook niet. Ik wil ook nog wel wat zien. Probleem is dat we het daar ondertussen wel zo’n beetje gezien hebben allemaal. Zelfs een combi-reis zoals we de laatste twee jaar gedaan hebben zit er niet in want we hebben ook alle steden en stadjes in Portugal bezocht. Maar … we willen allebei wel heel graag naar Portugal.

Ik dub nog een dagje voort en neem straks, in overleg uiteraard, een beslissing.

Update 11u15: ik heb geboekt. De tickets waren alweer duurder geworden sinds gisteravond.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Doe ik het of doe ik het niet?”

  1. Myriam, is het geen idee om wat oostelijker te rijden met de huurauto en dan de zuidkust van Spanje te bekijken, dat gedeelte naast Portugal.

    Like

  2. In Spanje zijn we niet echt geïnteresseerd, al wil ik misschien nog wel eens terug naar Sevilla want dat is best lang geleden. Maar dat kunnen we makkelijk vanuit de Algarve doen, als dagtrip of eventueel voor 2 dagen. Het is maar anderhalf uur rijden.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: