Kasteel Withof* … een gegeven paard …

Ik weet het wel, een gegeven paard mag je niet in de bek kijken maar ik moet toch even kwijt hoe teleurgesteld we waren in Kasteel Withof. Het begon al niet te best. Ik belde twee weken geleden om te reserveren voor mijn gewonnen menu, zoals het op de bon vermeld was en kreeg een bitse onvriendelijke man aan de telefoon die me zei dat ik via de website moest reserveren. Ik mocht mijn prijs ook niet opnemen op vrijdag, zaterdag of zondag.

Daarom dus vandaag naar Withof. De locatie is enig: een lange oprijlaan, een mooi kasteeltje, en een heerlijk terras met een prachtig zicht op de parkachtige tuin.

We zouden een verrassingsmenu krijgen, wat het marktmenu bleek te zijn: gerookte zalm met wat raap- en bietachtige bolletjes, dorade met venkel als hoofdgerecht en een citroen-meringuetaartje als dessert. Klonk goed, dus wij in volle verwachting van wat komen zou. Het was allemaal lekker (behalve de venkel die nog bijna rauw was) maar voor- en hoofdgerecht waren echt minuscuul. Bij het hoofdgerecht was er ook geen garnituur … foutje van de keuken. Ondertussen was er ook met de service nog van alles misgelopen, niet alleen aan onze tafel maar ook aan de andere tafels. Nochtans waren ze met drie man/vrouw voor zes tafels. Zou toch voldoende moeten zijn om alles op rolletjes te laten verlopen, maar helaas. We hebben er eens goed mee gelachen en besloten om hier nooit meer terug te komen.

En om een lang verhaal kort te maken: we zijn vanuit het restaurant linea recta naar het frituur gereden.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

Eén gedachte over “Kasteel Withof* … een gegeven paard …”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: