Zondvloed

Wat een zondvloed vannacht. Echt niet normaal. Het heeft aanhoudend geregend, dan weer heel hard, dan weer gewoon hard. Ik heb uiteindelijk het slaapkamerraam maar dicht gedaan want zelfs met de rolluiken ervoor was het een oorverdovend lawaai.

De vogels lijken hier wel heel blij mee te zijn. Ik heb de keukendeur open staan (heb weer een kanjer van een opvlieger, dus frisse lucht nodig) en ik hoor zóveel verschillende vogelgeluiden. Geen idee wat er allemaal in onze tuin rondvliegt, ik ben geen vogelkenner en ’s morgens vroeg houden ze me uit de slaap en ben ik wel eens niet zo vriendelijk voor deze beestjes, maar zo overdag heeft het wel iets: alleen maar vogelgeluiden en verder niks. Het voordeel van rustig in het groen te wonen.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Zondvloed”

  1. Dat klinkt als \”God in Frankrijk\” wonen. Woon je echt zo heerlijk in het groen, Myriam? Ik woon zelf aan de rand van het centrum, altijd hectiek, auto's en mensen voorbij mijn ramen. Maar gelukkig ben ik ook in het bezit van een klein stukje hemel op aarde, waar ik ook gewekt wordt door de vogels. Paradijselijk!

    Like

  2. Ja Nell, we wonen echt wel heel rustig in een klein dorp, maar toch vlakbij alles wat we nodig hebben om in leven te blijven. Ik wil hier nooit weg.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: