Even klagen

Na een week zomeruur ben ik er nog steeds niet aan gewend. Als de wekker gaat voor manlief [op het ontieglijk vroege tijdstip van 4u50: hij gaat met de fiets naar zijn werk (75 min. rijden), moet om 7u beginnen en wil eerst nog uitgebreid douchen voor hij aan zijn dagtaak begint, maar dit volledig terzijde] ben ik klaarwakker. Normaal gezien slaap ik nadien nog wel terug in, nu dus niet. En dankzij de twee liter water die ik overdag drink moet ik er ’s nachts ook minstens twee keer uit, ook al probeer ik die twee liter in de voormiddag weg te werken.

’s Avonds vroeger naar bed brengt geen zoden aan de dijk want dan ben ik zo fris als een hoen [hoentje zou een understatement zijn in mijn geval].

Ik hoop op beterschap naarmate de lente vordert …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Even klagen”

  1. Ik hoop voor jou ook dat het beter wordt, dit lijkt me helemaal niets. Ik slaap volgens mij best goed, maar als ik 's middags op de bank ga zitten ben ik zo vertrokken, heel vervelend vind ik dat.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: