Superfan

Vanavond nog eens gegeten bij de Jagersrust. Geheel toevallig eigenlijk, omdat ik van de week hun nieuwe maandmenu in de mail kreeg. Dat het dan ook nog Restaurantweek is, is mooi meegenomen.

Ze hadden weer een mooi maandmenu samengesteld. Dit is tevens het Restaurantweek menu en bij Jagersrust kan je kiezen tussen vis/vlees voor voor- en hoofdgerecht en kaas/zoet voor het dessert. Ik zet de gerechten maar even bij de foto’s (*), wel zo gemakkelijk.

Vlak vóór het hoofdgerecht kwam een van de dames van de bediening een visbestek leggen. Ik kijk met een gezicht van ‘dit klopt niet’ want manlief had vlees besteld. En wat zegt ze? ‘De keuken heeft nog een extra gerechtje voor onze allergrootste superfan’. Wat een beetje twitteren en facebooken toch kan doen. Ik vond het wel erg leuk moet ik zeggen.

Om kort te zijn: we hebben weer genoten!

Van links naar rechts …
Amuse: makreel / dragonmayonaise / bloemkoolmousse / espuma van wortel

Voorgerecht: zalm teriyaki / tartaar / gerookte zalmmousse / sojagelei / mierikswortel

Tussengerecht (extra, 5 euro): gebakken coquille / kreeft / risotto / saffraan / venkel

Extra voor de superfan 😉 (middelste foto): paling in’ t groen / vergeten groenten / kroketje van geitenkaas

Hoofdgerecht vis (ik): gebakken skrei / groententaartje / gewokte spitskool / currysaus
Hoofdgerecht vlees (man): lamsfilet / lamsstoofvlees / ratatouille / puree / rozemarijn / poftomaatjes

Dessert: chocolade brownie / javanais / peperkoekijs / vanilleroom / poffertjes.(*) Sorry voor de slechte foto’s. Ik had gehoopt dat mijn nieuwe telefoon met 5.1 megapixel camera wel zou voldoen. Helaas …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

3 gedachten over “Superfan”

  1. Ne gewone Nokia (C3-01), toetsen en touchscreen. Om me alvast voor te bereiden tegen de tijd dat je niks anders meer vindt dan touchscreen. En geloof me, dat gaat niet lang meer duren! Maar die camera trekt dus op niks. Die van mijn ouwe was veel beter en dat was maar een 2 MP.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: