Eerst denken, dan doen

Gisteravond was ik bezig met de planning van onze uitstapjes dit voorjaar. Met nog een paar Groupons in de kast en alweer een prijs rijker (diner met overnachting in Tongeren) én een paar verplichtingen her en der moeten we dit toch enigszins een beetje vooraf plannen.

We hebben in België wel wat lange weekends: het lange weekend van O.H. Hemelvaart bijvoorbeeld. Thuis van donderdag 17 t/m zondag 20 mei, dat vraagt gewoon om er even een paar dagen tussenuit te knijpen. Zo gezegd, zo gedaan. Het hotel dat ik had via Vakantieveilingen was snel online geboekt. Nu het diner bij De Fuik nog voor die vrijdagavond. Ik neem de Groupon voucher erbij en wat zie ik? Geldig tot en met 15 mei … Wat ben ik toch een stommerik! In plaats van eerst te dubbelchecken, maar het kon weer niet snel genoeg gaan.

Ik heb nog geprobeerd via een hele vriendelijke mail de data voor het hotel te wijzigen, maar helaas is de groep NH Hotels hier totaal niet soepel in. Een njet dus. Bovendien had ik ook nog vergeten aan te geven bij de boeking dat we er ontbijt bij wilden bestellen, maar ook dat kon niet meer aangepast worden (scheelt wel 18 euro in de portemonnee als je het ter plekke bestelt).

Ten langen leste een mail gestuurd naar De Fuik of we eventueel op 18 mei nog met de voucher konden komen eten. Geen uur later kreeg ik al een mail terug van Marco Poldervaart dat zij over een paar dagen niet moeilijk doen en dat we van harte welkom zijn op 18 mei.

Eind goed, al goed. Maar toch maar een ‘note to self’: volgende keer iest minder impulsief.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Eerst denken, dan doen”

  1. Ach wat vriendelijk van De Fuik.Als je daar in de buurt logeert, dan raad ik je aan om de fietsen mee te nemen. Als dat gaat natuurlijk met jullie auto. Zo schitterend daar om te fietsen over de dijken

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: