Het District

Gisteravond heerlijk getafeld bij Het District in Ekeren met een bevriend koppel/ex collega’s van mij. Het was alweer enkele jaren geleden dat we elkaar nog gezien hadden, fysiek dan want we ‘zien’ elkaar wel op Facebook af en toe. Ach ja, hoe komt dat … ieder heeft zijn leven en zij hebben vorig jaar natuurlijk een vreselijke tijd gehad na het overlijden van hun zoon.

Maar het was weer als vanouds gezellig en we hebben vanaf minuut één gewoon de draad weer opgepakt waar we vorige keer gebleven waren. Zij reizen ook graag en veel, gaan graag en vaak uit eten, een gespreksonderwerp is dus nooit ver weg!

Het District dan: groot, vond ik in eerste instantie, maar ook wel ruimtelijk. Een beetje de industriële stijl die ik wel kan waarderen. Ruime tafels, goede stoelen, mooi linnen.

Ze stellen hier maandelijks een ander 3- of 4-gangen keuzemenu voor, en daar hebben wij uit besteld.
Voor mij de mi-cuit van zalm met coulis van waterkers gevolgd door het schelvishaasje met gestoofde spinazie, kasteelaardappelen en coulis van tomaat en citroengras. Daarna volgde nog een dessert (nougat glacé met chocolade) en thee. Het was erg lekker allemaal, correcte gaartijden, prima huiswijn. Het enige minpunt was de abnormaal lange wachttijd tussen voor- en hoofdgerecht. Gelukkig hadden we een goede babbel!

Om heel gauw nog eens over te doen, want we zijn nog lang niet uitgepraat!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

Eén gedachte over “Het District”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: