Iets mis?

Ik geloof dat er iets mis is met mij. Het is nu half elf en ik heb mijn hele huis al opgeruimd. Poetsen doe ik niet, dat doet Annemieke deze namiddag. Ben ook al naar de kapper geweest en ik ga nu zonder tegenzin een mand strijk wegwerken. Niet normaal dit. Zou het de lente zijn???

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

3 gedachten over “Iets mis?”

  1. Wat een energie zeg! Ik had noeste plannen voor vandaag, maar helaas deed mijn ene voet het niet vanochtend. Dat is nu aan het bijtrekken, dus wat niet is kan nog komen. Succes met de strijk 😉

    Like

  2. Hihi, ik ken dat wel, verwonderd denken: ben ik dat? Waar gisteren niets uit je handen kwam, loopt vandaag alles als vanzelf. Tis wat met ons … 😉

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: