AH

Ik had vorige week bij Albert Heijn in de aanbieding voor mezelf een gietijzeren grillpan en stoofpan gekocht. De stoofpan had ik dezelfde avond nog gebruikt en ik was er meteen weg van. Een goeie zware pan die op alle warmtebronnen gebruikt kan worden, en ook in de oven. Ik dacht dat het misschien wel een mooi cadeau zou zijn voor de verjaardag van zoonlief zijn meisje.
Ik dus vanmiddag naar Albert Heijn om te zien of er nog pannen waren. Jawel, ze stonden er nog, de grote ‘bonus’kaart hing nog boven het rek en ook de kleine prijskaartjes stonden er nog hoewel het gisteren eigenlijk de laatste dag van de reclame was. De kassierster scant de pan: 59,99 euro (ipv de 29,99 euro die ik vorige week betaalde)! Ik zeg haar dat het reclamebord er nog hangt en dat ook de prijskaartjes met de afprijzingen er nog staan. Daar moest even een verantwoordelijke bijkomen want de pan was helaas niet meer in de aanbieding. Verantwoordelijke komt: pan helaas niet meer in de aanbieding. ‘Het spijt met mevrouw’. Maar ‘mevrouw’ laat zich niet zo gemakkelijk afschepen. Kan best dat de pan niet meer in de aanbieding is, maar als de prijskaartjes er nog staan vindt ‘mevrouw’ dat ze de artikelen moet krijgen tegen de aangekondigde prijs. En blijkbaar was ik niet alleen die er zo over dacht want ik kreeg medestand (als tegenovergestelde van tegenstand) van een verkoopster aan de infobalie die mijn gedachtengang helemaal volgde en er uiteindelijk voor gezorgd heeft dat ik de pan tegen de reclameprijs mee naar huis kreeg. Ik heb de verkoopster uiteraard uitvoerig bedankt voor haar tussenkomst. De ‘verantwoordelijke’ wist niet hoe snel hij terug in de winkel moest komen om alle prijskaartjes weg te halen …
Maar ik heb mijn pan en ik weet zeker dat zoonlief zijn meisje er heel blij mee zal zijn.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

4 gedachten over “AH”

  1. Je stond volkomen in je recht maar toch hulde dat je zo voor je zelf opkomt. Chapeau!!Hier wordt er nu vrijwel dagelijks met die pan gekookt.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: